Yaşlı Çift Soba Gazından Zehirlendi

Kırklareli'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift, hayatını kaybetti. Komşuları, yaşlı çifti bir türlü evlerine girmemeleri için ikna edemediklerini belirtti.

GÜNDEM 11.10.2013 19:17:00 0
 Yaşlı Çift Soba Gazından Zehirlendi
BACADA BEZ PARÇALARI BULUNDU
Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Dar Sokak'ta oturan 84 yaşındaki Hasan Tahsin ile 71 yaşındaki eşi Feride Önür'den haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi. Polis camdan girdiği evde, yaşlı çifti hareketsiz buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hasan Tahsin Önür ve eşinin, karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, evde yaptıkları incelemede, bacada bez parçaları buldu. Olayı öğrenince gözyaşlarını tutamayan çiftin komşuları, dün akşam sobadan gaz sızdığını fark ederek çifti uyardıklarını ve evden çıkmalarını söylediklerini, onlara ayran ikram ettiklerini söyledi.
 
ÖLÜM GELİRSE BÖYLE GELSİN
Komşularını eve girmemeleri konusunda ikna etmeye çalıştıklarını söyleyen Fatma Korkmaz, "Hasan amcayı eve girmemeleri konusunda ikna etmeye çalıştık. O bize, 'Ölüm gelirse böyle gelsin' dedi. Akşam camlarını açarak evi havalandırdık. Onları bir türlü evlerine girmemeleri için ikna edemedik" ifadelerini kullandı. Korkmaz, çiftin üç yıldır birçok kez zehirlenerek tedavi gördüğünü kaydetti.
 
Haber / Asim YAVUZ