Ulaşımın Aksamaması İçin Çalışacağız

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, ekiplerin 173 köy yolunda karla mücadele etmeye hazır olduklarını belirtti. Karla mücadele ekiplerimiz ile gece gündüz demeden ulaşımın aksamaması iç

GÜNDEM 11.10.2013 15:20:00 0
 Ulaşımın Aksamaması İçin Çalışacağız
KIŞ ŞARTLARINA HAZIRLANIYORLAR
Tüm araçların bakımlarının yapılarak, kış şartlarına hazırlandığını söyleyen Ziya Eser, ekiplerin 173 köy yolunda karla mücadele etmeye hazır olduklarını ifade etti. Eser, buzlanmalara karşı 50 ton tuzun depolarında hazır halde bulunduğunu ve karla mücadele çalışmalarında 10 Greyder, 2 kamyonet, 5 kepçe, 2 kar makinesi ve 4 arazi aracının görev yapacağını kaydetti.
 
GEREKLİ MÜDAHALELERİ YAPACAĞIZ
Ziya Eser, "Gerek merkezde, gerekse belirli yerlerde hazırda bulunduracağımız ekipleri belirledik. Yoğun kar yağışına maruz kalacak bölgelerde olası buzlanmalara karşı 50 ton tuz ve 100 ton soğuk asfalt malzemesi alımlarımızı yaptık. Karla mücadele ekiplerimiz ile gece gündüz demeden ulaşımın aksamaması için çalışacağız. Şehir merkezi, Demirköy, Kofçaz, Vize ve Mahyadağı olarak karla mücadele ekiplerimizi 5'e ayırarak, karla mücadele ekiplerimizi hazırladık. İnşallah herhangi bir mağduriyete neden olmayacak şekilde zamanında gerekli müdahaleleri yapacağız" açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Gökhan TEKER