Vali Yaman Kurban Bayramı’nı Kutladı

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman valilik sitesinden yayınladığı yazılı mesajla tüm Kırklarelililerin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutladı. Yaman, “Toplumumuzda çok özel ve anlamlı y

GÜNDEM 11.10.2013 15:14:00 0
 Vali Yaman Kurban Bayramı’nı Kutladı
BAYRAMLAR İNSANLARI KAYNAŞTIRAN GÜNLERDİR
Bayramların dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaşarak, dini duyguların yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu ifade eden Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, “Bayramlarımız dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, pekiştiği müstesna günlerdir. İnsanları kaynaştıran ve toplumu bütünleştiren bayramlar, sahip olduğumuz kutsal değerlerin toplum hayatında yeniden canlandırılması ve yeni nesillere aktarılması için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir” dedi.
 
 YAŞLILAR ZİYARET EDİLMELİ
Bayramların sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe yayabilmek için daha çok çaba göstermek gerektiğini kaydeden Yaman, “Özellikle yaşlı, kimsesiz, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı bu bayram günlerinde ziyaret etmeli, onlarla bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını yaşamalı ve paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, milletçe kutladığımız Kurban Bayramı'nın tüm hemşehrilerimize, ülkemize, milletimize, İslam Alemi’ne ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyor, Bayramın anlamına uygun bir hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçirilmesi diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan TEKER