Vali Yerlikaya Tekirdağlıların Bayramını Kutladı

Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı açıklama yapan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bayramların, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarının son bulduğu, sevgi ve muhabbetin, kardeşçe kucaklaşmanın,

GÜNDEM 10.10.2013 20:31:00 0
 Vali Yerlikaya Tekirdağlıların Bayramını Kutladı
AYNI DÜŞÜNCE VE DEĞERLERDE BULUŞTURUYOR
Sağlam bir toplumsal yapının oluşturulması için, böyle önemli günler vesile kılınarak, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiğini söyleyen Vali Ali Yerlikaya, “Tüm ailelerin bir arada bulunduğu bayramlar, bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturuyor. Gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yaşanmasına, olanak sağlıyor” ifadelerini kullandı.
 
KURBAN, YAKINLAŞMAK DEMEKTİR
Kurban Bayramı’nın dostluk ve kardeşliğin, komşuluk ve muhabbetin bayramı olduğunu kaydeden Yerlikaya yaptığı yazılı açıklamada, “Bu bayramın özünde paylaşmak, bölüşmek, dayanışma içinde olduğumuzu göstermek vardır. Kurban Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık âlemi için birlik, beraberlik, kardeşlik ile hoşgörü ve barış duygularının daha da güçlenmesine vesile olmasını ve bayramlarda ortaya çıkan kardeşlik ruhunun, dayanışma ve yardımlaşmanın, bütün bir yıla yayılmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; bütün milletimizin ve Tekirdağ’da yaşayan 853 bin hemşehrimizin, Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, bayramın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim” dedi. Yerlikaya, bayram mutluluğunu hep birlikte yaşamak için tüm halkı 15 Ekim Salı günü saat 14.00’da Tuğlalı Park’ta yapılacak olan Bayramlaşma Programına davet etti.
 
Haber / Kübra AŞIK