1.Amatör Küme’de heyecan devam ediyor

2013 – 2014 I. Amatör Küme futbol Sezonunda 3. hafta maçları geride kalırken, Kumbağspor güçlü Altınovaspor karşısında penaltıdan kaydettiği gol ile 1-0 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda büyük

SPOR 10.10.2013 15:21:00 0
 1.Amatör Küme’de heyecan devam ediyor
Tekirdağ 1. Amatör Küme A grubunda 3. hafta haftasonu oynanan beş karşılaşmanın ardından geride kaldı. Karadeniz Gençlikspor’un liderliğini sürdürdüğü A grubunda toplam 19 golün atıldığı haftada ev sahibi takımların rakiplerine sağladığı üstünlük gözlerden kaçmadı. Haftanın ilk karşılaşmasında Büyük Çınarlıspor, Aşağısevindiklispor ile kozlarını paylaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçın galibi 2-1’lik skorla Büyük Çınarlıspor olurken lider Karadeniz Gençlikspor, Aydoğdu Gençlikspor’u 3-1’le geçti.
 
GALİBİYET İLE AYRILDI
Haftanın en gollü karşılaşması ise Akçeşmespor ve Karacakılavuzspor arasında oynandı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.Çiftlikönüspor ise haftanın en net galibiyetine imza atan ekip oldu. Rakibi Karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Çiftlikönüspor rakibine adeta gol olup yağdı ve maçtan 5-0 galip ayrıldı.Haftanın son karşılaşmasında ise Kumbağspor, Altınovaspor karşısında 3 puanı tek golle almayı bildi ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ