Edirneli İşadamları Expo Fuarı’nda

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar, Evros Ticaret Odası ile Dedeağaç'ta ortak bir toplantı düzenledi.

GÜNDEM 10.10.2013 12:10:00 0
 Edirneli İşadamları Expo Fuarı’nda
ORTAK TOPLANTI YAPILDI
Toplantı sonrasında Kavala, Edirne ve Uzunköprü Başkanları ve beraberlerindeki heyet Expo Fuarını ziyaret ederek stantları gezdiler ve iş adamları ile iş fırsatlarını araştırdılar. Türkiye Cumhuriyeti Filibe Konsolosluğu'na resmi bir ziyaret gerçekleştirilerek Filibe Ticaret Odası ile ortak bir toplantı yapıldı. Toplantıda bölgenin ekonomik durumu ile ilgili bilgiler slayt gösterisi ile aktarıldı. Aynı akşam Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Bulgar-Türk iş adamları ile Uluslar arası Filibe Fuarına katılan iş adamlarını, kadın ve genç girişimcileri resepsiyon ile bir araya getirdi.
 
UYUMLU ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar, gezi dönüşü yaptığı açıklamada, organize edilen fuar ve iş gezileri ile iş adamlarının ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı da bulduğunu belirtti. Edirne'nin ticaretinin gelişmesinin tek yolunun sınır komşularıyla yapacağı işbirliği olduğunu söyleyerek, bu tür gezilerle hem iş adamlarının dış pazarlara açılmasını sağlamak istediklerini hem de bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. İhtiyar, KOSGEB ile uyumlu çalışmalarının devam edeceğini ve KOSGEB desteklerinden Oda üyelerini yararlandırmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Haber / Kübra AŞIK