Malkara’da Korkunç Kaza; 1 Ölü 2 Yaralı

Malkara’da, yolda arızalanan araca başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.

GÜNDEM 9.10.2013 20:46:00 0
 Malkara’da Korkunç Kaza; 1 Ölü 2 Yaralı
AKKAYA'NIN İÇİNDE BULUNDUĞU OTOMOBİLE ÇARPTI
Edinilen bilgiye göre, kaza dün İbrice Köyü yakınlarında meydana geldi. Recep Akkaya'nın kullandığı 59 LT 585 plakalı otomobil, İbrice Köyü girişinde, Hayrabolu yönüne giderken yol ortasında arızalandı. Bu esnada Fatih Kurt yönetimindeki 34 UL 071 plakalı araç, Akkaya'nın da içinde bulunduğu arızalı araca çarptı. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Akkaya'nın öldüğünü belirledi.
 
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada hayatını kaybeden 47 yaşındaki Recep Akkaya’nın Bağpınar Köyü Muhtarı evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan sürücü Fatih Kurt ile otomobildeki arkadaşı Rasim Avkaş ise olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Malkara Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ve Bağpınar Köyü Muhtarı Recep Akkaya'nın arkadaşları, olay yerine gelerek jandarma ekiplerinden kaza ile ilgili bilgi aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Gökhan TEKER