Saray ve Trakya CHP’nin Kalesidir

Geçtiğimiz günlerde Büyükyoncalı’da ünlü sanatçı Gülben Ergen’in başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından yaptırılan bir anaokulu açılış

GÜNDEM 9.10.2013 15:43:00 0
 Saray ve Trakya CHP’nin Kalesidir
TÜM PARTİLERİN ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLİYORUM
Öncelikle yaklaşan yerel seçimlerin başta Saray olmak üzere bölgeye ve tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni eden Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, “Yerel seçim sürecine girildi. Tüm partilerin aday adaylarına başarılar diliyorum” dedi. Saray ve Trakya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok şanslı olduğunu belirten “Trakya insanı Cumhuriyetin aydınlanma devrimlerinden nasip almış bir bölgedir. Partimiz Cumhuriyet değerlerine her zaman çok sıkı bağlı olmuştur” diye konuştu.
 
BENDE ADAY ADAYIYIM
Önümüzdeki dönem de Saray Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu ifade eden Nazmi Çoban, “Saray ve Trakya, Cumhuriyet Halk Partisi’nin en güçlü kalalerindendir. CHP bu bölgede bütün belediyeleri kazanacaktır. Yerel seçimler, yerel özellikten çıktı. Tamamen ülke geneline oturdu. Yani kısaca ülke siyasetinin eksenine doğru kaydı. Bütün adaylara ve partilere başarılar diliyorum. Demokrasinin güçleneceği seçim olması gerektiğini ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ