Kapıdan Kovsanız Bacadan Gireceğiz

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, bu çerçevede önceki gün de Veliköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 9.10.2013 01:13:00 0
 Kapıdan Kovsanız Bacadan Gireceğiz
HER MEMLEKETTEN İNSAN VAR
Veliköy Erzurumlular Derneği Başkanı Zeki Diller, CHPÇerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri’yi kapıda karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diler, belediyenin hizmet anlamına geldiğini belirterek, göreve kim gelirse gelsin kendisinden halka hizmet etmesini beklediklerini kaydetti. Veliköy halkının ve esnafının dört gözle yapımı devam eden Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun bitmesini beklediğini söyleyen Diler, “Bu üniversitenin yapılması ile birlikte Veliköy canlanacak ve esnafımız rahat bir nefes alacaktır” dedi. Belde nüfusunun üçte birini Erzurumluların oluşturduğunu öne süren Diler, “Beldemizde her memleketten insanımız var. Beldemiz Türkiye’nin mozaiğini oluşturuyor” dedi.
 
SİZLERİN SAMİMİYETİNİZE İNANIYORUZ
Konuşmasının devamında CHP Çerkezköy İlçe yönetiminden dem vuran Diler, “Daha önce CHP’li yöneticiler beldemize bir kez gelir halimizi hatırımızı sorar, daha da kapımızı dahi çalmazdı. Fakat sizlerin samimiyetinize inanıyoruz. İnşallah bu ziyaretlerinizin devamlılığı gelir. Sizler gelmeye devam ettiğiniz sürece bizlerin kapısı da sizlere her zaman açık olacaktır” ifadelerini kullandı. 
 
HATA BİZİM
CHP’nin bir şekilde Erzurumlulara küstürüldüğünü kabul eden Ensar Sivri,”Erzurumluları kaybetmemiz parti için üzücü bir durumdur. Bu durum bizim hatalarımızdan kaynaklanmıştır. Küskünlükleri bırakıp, tertemiz bir sayfa açmak istiyoruz” dedi. Geçmişte yaşanan küskünlükleri geride bırakmak gerektiğini kaydeden Sivri, Artık birbirimizi daha iyi tanımak için çaba göstermeliyiz. 2009 yerel seçimlerinde CHP yönetimindeydim. Erzurumlular bizim ihmal ettiğimiz bir kesimdi. Artık bizi kapıdan kovsanız da biz bacadan gireceğiz” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ