Başarılarıyla Gururlandık

Deaflympic oyunlarında Dünya ikincisi olan Oğuzhan Genç ve Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Meryem Akgün, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından cumhuriyet al

GÜNDEM 8.10.2013 00:26:00 0
 Başarılarıyla Gururlandık
6 YILDIR TAEKWONDO YAPIYORUM
6 yıldır taekwondo sporu ile ilgilendiğini ifade eden Minik Taekwondocu Meryem Akgün, kilosunda 63 sporcunun katıldığı turnuvada üçüncü olarak bronz madalya kazandığını belirtti. Şimdiye kadar katıldığı turnuvalarda toplam 21 madalya kazandığını söyleyen Akgün, başarısında büyük emeği olan ailesine ve antrenörü Bilal Güzel’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
 
90 ÜLKEDEN 4 BİN 500 SPORCU KATILDI
Deaflympic oyunlarına 20 branşta 90 ülkeden toplam 4 bin 500 sporcunun katıldığını belirten Deaflympic oyunlarında Dünya ikincisi olan Oğuzhan Genç, “Biz ise Türkiye olarak 17 branşta 168 sporcu ile oyunlara katıldık. Kata dalında gümüş madalya kazandım. Bundan önceki turnuvalarda da bir altın ve bir gümüş madalyam bulunuyor” dedi ve kendileri ile yakından ilgilenen Kaymakam metin Kubilay’a teşşekkür etti.
 
SPORCULARIMIZIN YANINDA OLMAYA ÖZEN GÖSTERECEĞİZ
Çerkezköy tarihinde ilk kez böyle bir programla karşılaştıklarını belirterek Kaymakam Kubilay’a teşekkür eden Bilal Güzel, “İnşallah büyük turnuvalarda Çerkezköy’e daha çok dereceler getireceğiz” dedi. Başarılı sporcularla gurur duyduğunu belirten Kaymakam Kubilay ise “Çocuklarımızın başarılarını duyunca çok gururlandık. Çerkezköy Kaymakamlığı olarak sporcularımızın yanında olmaya özen göstereceğiz. Spor ile sosyal etkinliklerin gelişeceğine inanıyor ve sporu önemsiyoruz. Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiğinizi düşünüyorum. Çerkezköy’de de böyle güzel örneklerin çoğalmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay törende Oğuzhan Genç’i ve Meryem Akgün’ü cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Ödül Töreni’ne Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Spor Müdürü Metin Aysal, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ile Deaflympic oyunlarında Dünya ikincisi olan Oğuzhan Genç ve Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Meryem Akgün katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ