Çorlulu Gazeteciler Sülün'ü Ziyaret Etti

Çorlu Gazeteciler Derneği'nin yeni yönetimi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

GÜNDEM 8.10.2013 00:23:00 0
 Çorlulu Gazeteciler Sülün
BİNA KONUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sülün'ü makamında ziyaret eden Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri adına konuşan ve dernekle ilgili olarak bilgiler veren Dernek Başkanı Levent Silistre: "Çorlu Gazeteciler Derneği olarak yeni yerimizi tamamladık. Artık derneğimiz üyelerimize yeni yerinde hizmet verecek. Dernek üyelerinin tek çatı altında toplanması adına dernek binasının önemini biliyoruz ve bu nedenle üyelerimize yakışacak bir bina konusunda çalışmalarımızı yaptık" dedi.
 
HER PROJEYİ DESTEKLEMEYE HAZIRIZ
Dernek üyelerinin mesleki eğitimleri için de çalışma başlattıklarını kaydeden Silistre: "Derneğimiz üyesi gazetecilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak maksadıyla kurs ve eğitimler düzenleyeceğiz. Eğitmenlerle diyalog kurduk, projelerimizi sunduk ve hayata geçirilmesi için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Derneğimizin yeni binasında bu eğitimlerin yanı sıra seminerler de düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu. Çorlu TSO olarak, Çorlu Gazeteciler Derneği'ne destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekleyen Çorlu TSO Başkanı Sülün: "Biz Çorlu TSO olarak her projeye açığız ve Çorlu'nun menfaatine olacak olan her projeyi desteklemeye hazırız. Çorlu TSO olarak Çorlu'ya bir fuar alanı ve odamıza yeni bir hizmet binası kazandırmak öncelikli amacımız olacak. Bu hedeflerimizle ilgili olarak çalışmalar ve görüşmeler yapıyoruz" diye konuştu.
 
Haber / Kübra AŞIK