Gazetem Gelmedi Şikayetlerine Kameralı Çözüm

Edirne'de gazete dağıtımı yapan bir kişi kaskının üzerine taktığı kamera ile 'gazetem gelmediği diyenlere' görüntü kaydı ile cevap veriyor.

GÜNDEM 7.10.2013 18:38:00 0
 Gazetem Gelmedi Şikayetlerine Kameralı Çözüm
GAZETE DAĞITIM İŞİ ÇOK CİDDİ BİR İŞ
Yerel ve ulusal gazete dağıtımı yapan Kadir Pirinç, ‘gazetem gelmedi’ diyen gazete abonelerine kaskının üzerinde bulunan kamera ile kayıt yaparak gazeteyi ne zaman geldiğini kanıtlıyor. Motosikletinin üzerine biner binmez kamerasının kayıt düğmesine basan Pirinç, abonelerinin gazetelerini dağıtmaya başlıyor. Kimi zaman gazetesini bıraktığı halde abonelerin 'gazetemiz gelmedi' sözlerinin üzerine kamera ile kayıt yaparak kendini savunma yöntemi geliştirdi. Gazete dağıtım işinin çok ciddi bir iş olduğunu söyleyen Pirinç, kamera kayıt sistemi ile internet üzerinden abonelerin kendisini dakika dakika takip etme avantajlarının olacağını da sözlerine ekledi.
 
BU İŞ İLE GEÇİMİMİ SAĞLIYORUM
İzmir'de gazete dağıtımı yapan bir kişinin kaza sonucu hayatını kaybetmesi üzerine kazaya neden olan sürücünün bulunamadığını söyleyen Pirinç, “Bunun üzerine kamera kayıt sistemini tercih ettim. Sabahın erken saatlerinde gazete dağıtımı yaptığımız için birçok tehlike ile karşılaşıyoruz. Tehlikelerin önüne kayıt sistemi ile geçebiliriz. 7 yıldır dağıtım işi yapıyorum. Bu iş ile geçimimi sağlıyorum. Gazete aboneleri, gazetesinin ne zaman yola çıktığını ve nerede olduğunu geliştirdiğim kamera sistemi ve internet aracılığı takip edebilecek” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ