Güven “Bir” Yaşında

Kuruluşunun birinci yıl dönümünü kutlayan Güven Bir Ortak Sağlık Güvenlik Birimi çalışanları, düzenlenen programla bir araya geldi.

GÜNDEM 5.10.2013 15:58:00 0
 Güven “Bir”  Yaşında
Business Otel’de önceki gün saat 20.00’da düzenlenen kutlama programında Güven Bir üyelerinden Yasemin Altın Erseçkin, Özge Kardeş ve Seçil Bulut’a hizmet ve başarıları nedeni ile plaket takdim edildi. Programda konuşan Güven Bir Genel Müdürü Dr. Ali Çolak, “Yaptığımız çalışmalarla hedef kitlemizi bilinçlendirdik ve bu yolda hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.
 
EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ
Trakya Bölgesi’nde hizmet kalitesi ile adından söz ettiren Güven Bir OSGB’nin emin adımlarla her geçen gün hizmet kalitesini artırdığını belirten Güven Bir Genel Müdürü Dr. Ali Çolak, “Avrupa Birliği entegrasyonunda önemli bir yeri olan işyeri güvenliği kültürünün bölgemizde yerleşmesi için çıkartılmış olan 6331 sayılı yasa gereğince 22 Temmuz 2012’de Güven Bir OSGB’yi kurduk. Bir yıl önce çıktığımız bu yolda, inanarak ve geçmiş tecrübelerimize güvenerek hizmet sektöründe emin adımlarla yürümekteyiz” diye konuştu.  
 
 
HEDEF KİTLEMİZİ BİLİNÇLENDİRDİK
Çalışmalarının her alanda devam ettiğine vurgu yapan Ali Çolak, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunun yürürlüğe girmesinin ardından sanayicilerimizi ve çalışan emekçilerimizi bilgilendirmek için yapmış olduğumuz seminerler, basın açıklamaları, saha gezileri ve katıldığımız etkinliklerle hedef kitlemizi bilinçlendirdik. Bu yolda hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. Bir yıllık çalışmalarını hakkında bilgi veren Çolak, “Birinci yılın sonunda 46 firmaya işyeri hekimliği, işgüvenliği uzmanlığı ve yardımcı sağlık personeli alanında hizmet veriyor duruma geldik. Önümüzdeki yıl kalitemizden ödün vermeden bu sayıyı artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Programın sonunda başarılı çalışmaları nedeni ile üç personele plaket verildi.  Yasemin Altın Erseçkin’e plaketini Dr. Recep Çalışkan verirken, Özge Kardeş ise plaketini Dr. Deniz Tüfekçioğlu’nun elinden aldı. Seçil Bulut’un plaketini ise kendisine Dr. Ayhan Arslan verdi. Güven Bir Ortak Sağlık Güvenlik Birimi tarafından düzenlenen geceye OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Çolak,  Dr. Deniz Tüfekçioğlu, Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Çalışkan, Dr. Nevzat Koç, Ecz. Gülay Koç, Dr. Bülent Ali Kaptanoğlu, Dr. Ökkeş Şimşek, Yasemin Altın Erseçkin, Seçil Bulut, Özge Kardeş ve Gece Amiri Uğur Yuvarlak, OSB çalışanları ve aileleri katıldığı programda davetliler, Hayrettin Yesin’in seslendirdiği parçalarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.
 
Haber / Asim YAVUZ