Halkım Herşeyin En İyisine Layık

Türkiye’nin en genç ilçelerinden biri olan Kapaklı’da, ilçe mezarlığının daha modern bir görünüme kavuşması adına yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tek gayelerinin Kapakl

GÜNDEM 5.10.2013 00:04:00 0
 Halkım Herşeyin En İyisine Layık
Halkım Herşeyin En İyisine Layık
 
MEZARLIKTA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Kapaklı Belediyesi’ne bağlı ekipler ilçe mezarlığı içinde çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Mezarlık içerisine vatandaşların cenazalerde ve kabir ziyaretlerinde mevlit okutmaları ya da pilav dağıtımı gibi durumlarda daha rahat edebilmeleri amacıyla mezarlık içersine kamelyalar konulduğunu ifade eden Kapaklı Belediyesi yetkilileri, bundan sonraki süreçte de ilçe mezarlığının temizliği ve bakımının düzenli olarak yapılacağını kaydetti.
AMACIMIZ DAHA HUZURLU BİR ORTAM YARATMAK
Yaptıkları tüm çalışmaların Kapaklı halkının daha huzurlu ve dara refah bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediye olarak asli görevlerimiz olan altyapı ve yol çalışmalarında büyük bir ilerleme kaydettik. Eğitim, spor ve sosyokültürel anlamda da önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Kapaklı halkı her şeyin en iyisine layıktır” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ