1 Ayda 13 Yeni Yapı Ruhsatı Düzenlendi

Kapaklı Belediyesi’nin her ay düzenlediği Değerlendirme Toplantısı’nda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Eylül Ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Belediye Başkan YardımcÄ?

GÜNDEM 4.10.2013 19:48:00 0
1 Ayda 13 Yeni Yapı Ruhsatı Düzenlendi
111 HAK EDİŞİN ÖDEMESİ YAPILDI
Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından son bir ay içinde 12 adet İmar Durumu verildiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serfat, “Eylül ayı içinde 13 adet Yeni Yapı,  5 adet de İlave Kat Ruhsatı düzenlendi. Ayrıca 7 adet Ruhsat Yenileme işlemi yapılırken, 111 adet hak ediş yerinde kontrol edilerek, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü vasıtası ile ödemeleri yapıldı” dedi.
 
149 ADET ADRES VE NUMARATAJ İŞLEMİ YAPILDI
Eylül Ayı içinde 1 adet inşaat ruhsatı için mütahit değişikliği yaparak ruhsat düzenleyen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Şantiye Şefi İstifası için de mühürleme işlemi gerçekleştirdiğini kaydeden Serat, “Bu süre zarfında 16 adet Kat İrtifakı tamamlandı. 42 adet Yapı Kullanma İzin Belgesi düzenlendi.  149 adet Adres ve Numarataj işlemi yapıldı. İnşaat sigortası ödemesi biten 54 binanın SGK yazıları yazıldı. İnşaatı biten 58 binanın harç tahsili yapılabilmesi için gerekli yazılar yazıldı. 20 adet ekspertiz dosyası incelendi. 2 adet geçici ustalık 2 adet de Fesih Ruhsatı belgesi düzenlendi. Kadastro şefliğine 1 adet ifraz ve 7 adet cins değişikliği yazısı yazıldı” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ