Çok Sevdiğini Söylediği Eski Eşine İşkence Yaptı

44 yaşındaki öğretmen Önder Ö., iki yıl önce boşandığı eşini başkasıyla görüştüğü gerekçesiyle yatak odasında kelepçeleyerek, işkence yapmak suçundan çıkarıldığ

GÜNDEM 3.10.2013 23:37:00 0
 Çok Sevdiğini Söylediği Eski Eşine İşkence Yaptı
POLİSE SIĞINDI
İki yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle İngilizce öğretmeni eşi 41 yaşındaki Zehra K.'dan boşanan Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden Önder Ö.’nün  daha sonra Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Beldesi'ndeki bir liseye tayini çıktı. Eşi Zehra K. ise Tekirdağ'da kızı ile birlikte yaşamaya devam etti. İddialara göre, önceki gün kızını görmeye Tekirdağ'a giden Önder Ö., kızının okula gitmek için evden ayrılmasının ardından eski eşiyle kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. Belinden çıkarttığı ruhsatsız tabancayla Zehra K.'yi öldürmekle tehdit eden Önder Ö., plastik kelepçeyle eski eşini ellerini arkadan bağlayarak yatak odasına kapattı. Önder Ö.'nün bir süre eski eşine işkence yaptığı iddia edilirken, eski eşinin bir anlık dalgınlığından faydalanan Zehra K. evden kaçarak polise sığındı. Zehra K.'nin şikayeti üzerine yakalanan Önder Ö., gözaltına alındı.
 
KISKANÇLIK KRİZLERİNE GİRİYORUM
Kendisine hakim olamadığını ve eski eşini kıskandığını söyleyen Önder Ö., " Ayrılmama rağmen eşimi kıskanıyorum. Kıskançlık krizlerine giriyorum. Onu çok seviyorum. Tabancayı öldürmek için göstermedim zaten içinde kurşun yoktu. Amacım onu korkutmaktı. Öldürmek gibi bir amacım yoktu" ifadelerini kullandı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Önder Ö., tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 
Haber / Gökhan TEKER