Kapaklı’da İlk İstişare

Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından ilk istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda Ak Parti’nin hem Kapaklı, hem de büyükşehir belediye başkanlıklarını kazanmasının önemine vurgu

GÜNDEM 3.10.2013 00:46:00 0
 Kapaklı’da İlk İstişare
AKP BAYRAĞINI KAPAKLI’YA DİKECEĞİZ
Dün saat 20.00’da Mandalı Düğün Salonu’nda toplanan Ak Partililer ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. Yerel seçim ve seçim çalışmaları konusunun ön plana çıktığı istişare toplantısında saygı duruşunda bulunulmazken, İstiklal Marşı’nın da okunmaması dikkatlerden kaçmadı. Toplantıda konuşan Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, yeni oluşturulan genç ve dinamik yönetim kadrosuyla yerel iktidara her zamankinden daha yakın olduklarını ifade etti. Orhan, “Tekirdağ’da ve Kapaklı’da Ak yönetimin ayak sesleri şimdiden duyulmaya başladı. Kapaklı’da her gün biraz daha güçlenerek hazırlandığımız bu seçimlerin sonucunda Ak Parti bayrağını Kapaklı ve Büyükşehir’e dikeceğiz. Kapaklı’nın yeni ilçe olmasıyla çok daha fazla yatırıma ve hizmete ihtiyacı var. Eğer Kapaklı Belediyesi Ak Parti tarafından alınırsa buraya yapılacak olan yatırımların bir an önce devreye girmesi sağlanmış olur” diye konuştu.
 
İKTİDARIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANILMALI
Hükümet ve bürokrasiye daha rahat ulaşılması bakımından Kapaklı’nın Ak Parti’ye ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Orhan, “Kapaklı’ya büyük bir hastane istiyoruz.  Bu talep için Ankara’da Ak Parti Belediyesi’nin mi, yoksa muhalefet belediyesinin mi sesi daha gür çıkar? Bu bizim için bir görevdir. Bu güne kadar partimiz adına büyükşehir yasasını herkese anlatarak, teşkilat çalışmalarına destek veren, aday olmayı düşünen arkadaşlarımıza da yürekten teşekkür ediyorum. Partimiz belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyelikleri adaylığı için müracaat tarihinin son gününü 1 Kasım olarak belirlendi.  Bu süreç zarfında aday adaylarımızdan birbirlerine karşı saygılı olmaları ve birlikte hareket etmelerini istiyoruz” diye konuştu.
 
AKP’NİN ZAFERİ İLE SONUÇLANACAK
Zamanını,  evini ve işini ihmal ederek parti için çalışan insanların her zaman ön planda tutulacaklarına vurgu yapan Orhan, “Gece gündüz demeden çalışan insanlarımız var. Yaz kış, stantlarda ve ev ev dolaşarak üye çalışmaları yapan insanlarımız var. Hiç kimsenin bu insanların beklentisi olan Ak Parti Belediyesi’nin önünde engel olmasına tahammül edemeyiz ve etmeyeceğiz. 30 Mart 2014’te yapılacak olan bu seçim Kapaklı’da Ak Parti zaferi ile sonuçlanacaktır. Bu mücadelede kendisine hedef koyan arkadaşlarımızdan bazılarının yapmış oldukları çalışmalardan dolayı minnettarım” dedi.
 
HALKIMIZIN YANINDA OLDUK
Ak Parti istişare toplantısında konuşan Belediye Meclis Üyesi Ali Doğuş da Kapaklı’da Belediye Başkanlığı’nın kazanılmasında birlik beraberliğin önemli olduğuna dikkat çekti.  Doğuş, “Birlik ve beraberliğimize zarar verecek davranışlardan uzak durmamız gerekiyor. Bireysel hedeflerimiz partimizin insana hizmet anlayışının önüne geçmemelidir. Bizler birçok konuda yeterince etkin olmasak da Kapaklı Halkı’nın yararına yapılan hizmetlere olumlu katkılarda bulunduk.  Bu vesile ile her zaman halkımızın yanında olmaya çalıştık” diye konuştu.
 
RANT PROJESİ ENGELLENDİ
İmar konusunda da Kapaklı’da var olan çarpıklıklara değinen Doğuş, “Komisyonda görevli arkadaşlarımız Kapaklı’da var olan çarpıklık ve kanunsuz yapılaşma konusunda bu dönem içinde önemli düzenlemelerde bulundular.  Herkese eşit muamele yaparak halkın menfaatlerini savundular. Diğer komisyonlarda bulunan arkadaşlar ve tüm meclis üyelerimiz bu dönemde evlerde tüketilen su bedellerinin zamlanmasına izin verilmemesi, doğrudan temin ile yapılan satın alma işlemlerindeki denetim ile belediye kaynaklarının daha etkin kullanılmasının sağlanması, kentsel dönüşüm adı altında yapılmak istenen ve halkımızın yararına olmayan rantsal dönüşüm projesinin engellenmesi, çöp ihalesinin iptali gibi konularda halkımız adına önemli hizmetlerde bulunmuştur” değerlendirmesinde bulundu.
 
AKP NİN KAZANMASI HALKIN KAZANMASI DEMEKTİR
Ak Parti’nin seçimleri kazanmasının tüm vatandaşların seçimi kazanması anlamına geldiğini söyleyen Doğuş, “Böyle bir durumda belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için aday adaylığı yapacak herkesin de dolaylı olarak kazanması anlamına geliyor. Zaten teşkilatımız bu süreci partimiz ve vatandaşlarımızın menfaatini düşünerek en iyi şekilde yürütecektir” dedi. İstişare Toplantısı’na Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Yazı ve Şener Çelikayar, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Ömer Karadeniz ve Akın Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ