Servis şöförleri uyarıldı

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği tarafından öğrenci servis şoförlerinin bilgilendirilmesine yönelik program düzenlendi. Öğrenci taşıyan servis şoförlerinin uym

GÜNDEM 3.10.2013 00:26:00 0
 Servis şöförleri uyarıldı
DENETİMLERİ ARTIRACAĞIZ
Dün saat 10.00’da ÇTSO konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme programına öğrenci servis şoförleri katıldı. Servis işletmecilerinin öncelikli problemi,  koltuk sayısından fazla öğrenci taşıyan minibüsler oldu. Konu hakkında soförleri bilgilendiren Çerkezköy Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek, kurallara uyulması gerektiğine dikkat çekerek, “Taşıdığınız çocukların güvenliği bakımından kurallara mutlak suretle uymak zorundasınız. Bu toplantımız sizleri kurallar konusunda bilgilendirme amacıyla düzenlenmiştir” dedi.
 
 
 
MÜSAADE ETMEDİK ETMEYECEĞİZ
Kurallara uymayan sürücülerin cezalandırıldığı taktirde 6 ay süreyle işten alıkonabileceğine dikkat çeken Ekrem Çiçek, “İhale iptali ve trafikten men cezaları da bu kuralın ihlali nedeniyle uygulanabilmektedir. Biz, kurallara uyulmasını isterken hiç kimsenin de ceza almasından yana değiliz. Lakin haksız kazanç adına da hiç kimsenin kurallara aykırı hareketine müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz” diyerek şoförleri uyardı.
 
Haber / Asim YAVUZ