Ve Korkmaz Da Açıkladı: “Adayım”

Kızılpınar Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nı Belediye başkanı Faruk Korkmaz başkanlığında dün saat 14.30’da Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

GÜNDEM 3.10.2013 00:15:00 0
 Ve Korkmaz Da Açıkladı: “Adayım”
ÖZÜR DİLEDİ
Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce her zaman olduğu gibi belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Faruk Korkmaz, yağmurlardan ve kazılardan dolayı yolların yeniden bozulmaya başladığını belirtti. Bozulan yolları hızlı bir şekilde yapmaya başlayacaklarını söyleyen Faruk Korkmaz, “Önce caddelerde daha sonrada ara sokaklarda çalışmalara başlayacağız. Bu esnada verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı halkımızdan özür diliyorum. Fakat unutmayalım ki her nimetin bir külfeti vardır” diye konuştu.
 
HALK BASKI YAPIYOR
Eğitim konusunda herhangi bir sıkıntılarının olmadığını, sağlık konusunda da güçlendirmeler yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, konuşmasın devamında siyasetle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yerel seçimlere aylar kala siyasette suların ısındığını söyleyen Korkmaz, halkın içinden bir belediye başkanı olduğunu belirtti. Uzun süredir gerek parti ile gerekse vatandaşlarla istişare yaptığını söyleyen Korkmaz, Kızılpınar halkının aday adayı olması için kendisine baskı yaptığını ifade etti.
 
DOSYAM HAZIR
Aday olup olmayacağı merakla beklenen Faruk Korkmaz, konuşmasında bir sürpriz yaparak Ak Parti’den Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan etti. Korkmaz, “Dosyamı hazırladım. Yetişebilirsem bugün dosyamı ilçe teşkilatına teslim edeceğim. Bu gece saat 23.00’da hac yolculuğuna çıkıyorum. Yetiştiremezsem dosyamı kutsal topraklardan dönüşte teslim edeceğim” diye konuştu.
 
BÖLÜCÜ DEĞİL, BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ
Aynur Düzgünel, Habip Bilgin, Mehmet Danyeli ve Ali Ertem ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanlığı için yarış içine gireceklerini söyleyen Faruk Korkmaz, “Genel merkezimiz kimi uygun görürse görevi ona verecek. Bu görev kime verilirse verilsin partimizle birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bizler bölücü değil, birleştirici olacağız” diye konuştu. Halkın kime oy vereceğini çok iyi bildiğini söyleyen Korkmaz, “Halk hizmetçisini çok iyi seçiyor” dedi.
 
KIZILPINAR’I KENT HALİNE GETİRDİK
Kızılpınar’da birçok çalışmaya imza attıklarını belirten Korkmaz, “Kültür merkezimize 115 öğrenci kayıt olmuş. Çocuklar artık sokaklarda gezmesin, kültür merkezine gitsin. Orada her şey var” dedi. İl belediye başkanının dahi Kızılpınar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetleri yapamadığını iddia eden Korkmaz, “Kızılpınar’ı kent haline getirdik. Su deposu 7.5 milyon TL’lik bir projeydi, yarısını belediyemiz karşıladı. Endüstri Meslek lisesini belediye yaptı. Tüm bu çalışmaların karşısında velilerimizin ve çocuklarımızın duası bize yeter” ifadelerini kullandı.
 
TEK GÜNDEM MADDESİ VARDI
Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın konuşmasının ardından tek gündem maddesinin görüşülmesine geçildi. Satılmış Besdil ve Müzeyyen Besdil’in dilekçelerinde dile getirdikleri, 819 ada 1 nolu parsel ve 817 ada 2 nolu parselin içinde bulunan yolun kaldırılarak iki parselin tevhid yapılarak imar verilmesi talebi İmar Komisyonu tarafından oy birliği ile reddedilirken, komisyonun red yönündeki kararı meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ