Sitespor’un gençleri mağlubiyet ile ayrıldı

2013-2014 sezonu 4. Hafta mücadelesinde Sitespor U-15 Futbol Takımı rakibi Saray Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu.

SPOR 2.10.2013 23:39:00 0
 Sitespor’un gençleri mağlubiyet ile ayrıldı
EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ
Saray Sahası’nda Cumartesi günü oynanan karşılaşma saat 14.00’de başladı. Maça etkili başlayan Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı maçın hemen başında öne geçti. Karşılaşmanın 1. dakikasında sol kanattan yapılan ortayı Sitespor’ U-15 Futbol Takımı oyuncusu Ömer uzaklaştırmaya çalıştı. Top Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı oyuncusuna çarparak ağlarla buluştu.
 
İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI
İlk dakikalarda kalesinde şansız bir gol gören Sitespor U-15 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla beraberlik için yüklendi. Altıncı dakikada Göksel ‘in şutu direkten döndü. Dönen topu Furkan Köse ağlarla buluşturdu. Yirminci dakikada sol kanattan Göksel ‘in attığı pasa hareketlenen Furkan Köse kaleci ile karşı karşıya kaldı. Furkan’ın vuruşunu kaleci kurtardı.
Gelişen Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı atağında Enis’in vuruşunu kaleci Erhan müthiş bir refleksle kurtardı.İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı.
 
ENİS SAZI ELE ALDI
Karşılaşmanın ikinci devresine de ev sahibi ekip Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı etkili başladı. Rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nda ceza sahası içine sarkan Enis yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.
 
SARAY BELEDİYESPOR ETKİLİ OLDU
Kalesinde gördüğü golün ardından oyun disiplininden kopan temsilcimiz kalan dakikalarda etkili gelişen Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ataklarında sık sık hatalar yaptı. Karşılaşmanın 60.dakikasında sol kanattan yapılan orta kafalardan sekti. Dönen topa rövaşata ile vuran Enis skoru 3-1 yaptı. Bu golden kısa bir süre sonra Göksel’in ara pasıyla hareketlenen Furkan kalecinin üzerinden aşırttı. Skoru (3-2) ye getirdi.
 
KARŞILAŞMADAN MAĞLUBİYET İLE AYRILDI
Mücadelenin sonuna 3 dakika ilave edildi. Müsabakanın son dakikasında Furkan Şerifoğlu ortasaha da topla buluştu . Rakiplerini tek tek geçen Furkan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top direğin yanından dışarı çıktı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Saray Belediyespor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile birlikte Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı puanını 10 yaparak ikinci sıraya yükselirken, haftaya ikinci sırada giren Sitespor U-15 Futbol Takımı ise bu mağlubiyet ile birlikte 7 puanda kalıp dördüncü sıraya kadar geriledi.
 
RAKİBİ KUTLADI
Karşılaşmanın ardından konuşma gerçekleştiren Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ”  Ligde namağlup Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı  deplasmanına çıktık. Çok iyi bir oyun ortaya koyan Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı’nı tebrik ederim. Dostça bir mücadele oldu. Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu bizim için.Daha fazla çalışmamız lazım. “dedi.
 
Haber/Asim YAVUZ