Kapaklıspor haftayı puansız kapattı

Tekirdağ U-15 Ligi dördüncü hafta karşılaşmasında Çorluspor U-15 Futbol Takımı Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İlk devresi gol

SPOR 2.10.2013 23:34:00 0
 Kapaklıspor haftayı puansız kapattı
Marmara Haber –Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ligde oynadığı karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı.
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Cumartesi günü saat 14.00’de Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalarda etkili bir futbol ortaya koyan Çorluspor U-15 Futbol Takımı geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ise ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İleride fazla çoğalamayan Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda istediği galibiyet golünü bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı.
 
ÇORLUSPOR ÖNE GEÇTİ
İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Ataklarını Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı kalesinde hızlandıran ev sahibi ekip Çorluspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın 50.dakikasında geliştirdiği atakta golü bularak karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi.
 
KAPAKLISPOR MAĞLUBİYET İLE KAPATTI
Kalesinde gördüğü şansız golün ardından toparlanmaya çalışan Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Rakibinin açık verdiği kanatlardan etkili olmaya çalışan Çorluspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın 65.dakikasında bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Kalesinde ikinci golü gören Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda oyun disiplininden koptu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor U-15 Futbol Takımı’nın 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile birlikte Çorluspor U-15 Futbol Takımı puanını 10 yaparak üçüncü sıraya yükselirken, Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ise bu mağlubiyet ile birlikte 1 puanla dokuzuncu sırada kadar geriledi. 
 
Haber/ Gökhan TEKER