Şeref Defterini İmzaladı

Kırklareli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş ve daha sonra da 5. Kolordu Komutanlığı görevine atanan Korgeneral Tahir Bekiroğlu dün, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'a makamında ziyarette bulu

GÜNDEM 2.10.2013 23:27:00 0
 Şeref Defterini İmzaladı
BİLGİ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDULAR
Kırklareli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'ı makamında ağırlayan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kırklareli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş ise Ali Yılmaz'ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Her iki emniyet müdürü illerindeki sorunları çözme konusunda bilgi alış verişinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
İADE-İ ZİYARETE BULUNDU
Ali Yılmaz gün içinde daha sonra 5. Kolordu Komutanlığı görevine atanan Korgeneral Tahir Bekiroğlu’nu makamında ağırladı. Daha önce hoş geldin ziyaretinde bulunan İl Emniyet Müdürümüz Ali Yılmaz’a iadeyi ziyarette bulunan Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Yılmaz tarafından Emniyet Müdürlüğü binasının girişinde karşılandı. Korgeneral Tahir Bekiroğlu ile makamında bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olması ve başarılar getirmesi temennisinde bulundu. Ziyarette Korgeneral Tahir Bekiroğlu İl Emniyet Müdürlüğü şeref defterini imzaladı. Ayrıca ziyaret anısına Korgeneral Tahir Bekiroğlu’na Emniyet Müdürü Ali Yılmaz tarafından hediye takdim edildi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ