Edirne Gençlik Merkezi ilgi görüyor

Bünyesinde bulunan uzman öğretmen kadrosuyla 16 branşta kurs verilen merkeze 500 öğrencinin başvuru yaptığı açıklandı. İl Müdür Serhat Ocak, Edirne Gençlik Merkezi’ne gelen yoğun ilgiden memnun old

SPOR 2.10.2013 10:16:00 0
Edirne Gençlik Merkezi ilgi görüyor
Edirne Gençlik Merkezi eğitim faaliyetleri içinde yer alan kursların başladığı ve bu kursların katılımının ücretsiz olduğu açıklanırken, bir çok dalda gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri belirtildi.

500 ÖĞRENCİ BAŞVURU YAPTI

 Bünyesinde bulunan uzman öğretmen kadrosuyla 16 branşta kurs verilen merkezde Müzikten Tiyatroya, Halk oyunlarından yabancı dile görsel sanatlardan geleneksel sanatlara kadar pek çok dal yer alıyor. Faaliyetlere ilgi duyan gençler, Gençlik Merkezi tarafından açılan kurslara bu yılda ücretsiz katılabilecekleri ifade edildi.

Bugüne kadar 500 öğrencinin başvuru yaptığı kurslara gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmesi kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amaçlandığı söylendi.

“MUTLU OLUYORUZ”

Öte yandan Toplumsal kalkınmada eğitimin önemine dikkat çekerek toplumların oluşmasında eğitimin büyük rolünün olduğunu dile getiren Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür’ü Serhat Ocak’ Edirne Gençlik Merkezi’ne gelen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirtti’. ‘Kurslara katılım ne kadar fazla olursa, bizlerde o kadar mutlu oluyoruz.  Kurslara katılan gençlerin ufku açılıyor ve geleceğe güvenle bakıyorlar amacımız eğitim içerisinde yen’i şeyler katmak  bilgi dağarcıklarını geliştirmek ve onlara yardımcı olmak diyerek kurslara  katılan tüm gençlere  teşekkürlerini dile getirerek sözlerini noktaladı.