3 Katlı Yerler 4 Kata Çıkacak

Mandalı Başsağlığı Diledi

GÜNDEM 2.10.2013 00:44:00 0
 3 Katlı Yerler 4 Kata Çıkacak
Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 14.00’da Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.
BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ
Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya CHP’li Meclis Üyesi Nedim Yılancı dışında tüm meclis üyeleri katıldı. Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce konuşan Belediye Başkanı İrfan Mandalı önceki gece uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Suat Bars’a Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına da baş sağlığı diledi. Başkan Mandalı’nın konuşmasının ardından meclise sunulan 6 dilekçenin gündem maddelerine eklenmesi oylamaya sunuldu. Meclis üyelerinin oybirliği ile aldığı karar neticesinde dilekçeler gündemin 4’üncü maddesine eklendi.  
 
 
NEŞAT ERTAŞ’IN ADI PARKA VERİLDİ
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 675 ada 3 nolu parseldeki belediye hissesinin hisse ortağına satılmasının oybirliği ile kabul edildiği toplantıda daha sonra dilekçelerin görüşülmesine geçildi. Zabıta Müdürlüğü’nün İçkili Yer konulu dilekçesi görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edilirken, belediye sınırları içinde bulunan bir parka ünlü sanatçı merhum Neşat Ertaş’ın adının verilmesi konusu da oybirliği ile karara bağlandı. Meclise sunulan aralarında ‘İlçemizde bulunan 3 katlı yerlerin 4 kata çıkarılması’ talebine ilişkin dilekçenin de yer aldığı 6 dilekçe ise görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi.
 
KOMİSYON RAPORLARI KARARA BAĞLANDI
Dilekçelerin görüşülmesi ve bir önceki toplantıda İmar Komisyonu’na havale edilen konuların komisyon raporları doğrultusunda karara bağlanmasının ardından imar planı ile ilgili meclise sunulan dilekçelerin görüşülmesine geçildi. İlçe sınırları içinde bulunan 271 nolu mer’a vasıflı parselin imar planındaki durumundan dolayı 270 nolu kadastral parsele imar uygulaması yapılamadığını belirten parsel malikinin vekilince, parseldeki terkler aynı kalmak kaydıyla plan tadilatı talebi görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ