Kurslarımız Çocuklarımızı Araştırmaya Yöneltiyor

Model uçak yapım kursu, kısa bir aradan sonra tekrar başladı. Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi tarafından her yıl öğrencilere yönelik açılan maket uçak yapım kursu çalışmalarına bu yıl

GÜNDEM 2.10.2013 00:03:00 0
 Kurslarımız Çocuklarımızı Araştırmaya Yöneltiyor
ÇOCUKLARIN EL BECERİLERİ GELİŞİYOR
İlk kursa 12 öğrenci ile başlayan THK Çerkezköy Şubesi, geçen yıl Ata modelini bitirmiş olan öğrencilere bu yıl Flamingo modelini öğretiyor.  Kurs öğretmeni Rabia Ersoy, gençleri düşünme, beceri ve araştırmaya yönelten kurs çalışmalarının her geçen gün çok daha verimli hale taşındığını belirtti. Ersoy, “Teknolojiye dair gelişmelere kapı aralayan maket uçak yapım kursumuzla çocuklarımıza el becerilerini geliştirme imkânı tanırken, üretim aşamasında kendilerinin de bir şeyler yapabilecekleri bilincini aşılamaya çalışıyoruz” dedi.
 
SERTİFİKA VERİLECEK
40 saati kapsayan kurs çalışmalarına ilk dönemde Nurullah Narin İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı. 26 Eylül tarihinde 12 kursiyerle başlamış olan kurs, 1 Kasım tarihinde sona erecek. Hafta içinde her gün 14.30 ile 16.30 saatleri arasında verilen kurs sonrasında öğrencilere sertifika verileceği ifade edildi.
 
Haber / Asim YAVUZ