Malkaralı Soner Hadise’yi Gözyaşlarına Boğdu

O Ses Türkiye'nin önceki akşam yayınlanan bölümüne, Tekirdağ Malkara'dan yarışmaya katılan 17 yaşındaki Soner Kıp damga vurdu. Gösterdiği performansla jüriyi etkilemeyi başaran Soner'in hayat hikayesi

GÜNDEM 2.10.2013 00:01:00 0
 Malkaralı Soner Hadise’yi Gözyaşlarına Boğdu
Star TV ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye'ye katılan 17 yaşındaki Malkaralı Soner Kıp, hayat hikâyesiyle jüri üyelerinden Hadise'yi gözyaşlarına boğdu.
PROGRAMDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Şarkısı bittikten sonra kendisini tanıtmaya başlayan Malkaralı Soner, babasının gırtlak kanseri olduğunu ve ailesini geçindirmek için çalışması gerektiğini söyledi. 17 yaşındaki Soner, Acun Ilıcalı'nın ''Nasıl geçiniyorsunuz?'' sorusuna, "Kardeşlerden eve kim ne getirirse onunla geçimimizi sağlıyoruz. Ben de şarkı söyleyerek eve katkıda bulunuyorum" şeklinde cevap verdi. Babası gırtlak kanseri olan ve çalışması gereken Soner'in hikâyesini dinleyen Hadise de programda duygusal anlar yaşadı.
 
AYNISINI BEN DE YAŞADIM
Malkaralı Soner'in yaşadıklarını kendi hayat hikâyesine benzeten Hadise, ''O günleri 15-16 yaşındayken aynısını ben de yaşadım. Fakir bir aile değildik ama çok çalıştım. Okulumu kendim hallettim. Anneme ilk sözleşmemi imzaladığımda söz verdim. Anne sana güzel bir ev alacağım, mutfağı senin istediğin gibi olacak dedim. O yüzden duygulandım, seni anlıyorum. Bir anne için çalışmak ne demek biliyorum. Eminim sen de okumak istiyorsun ama çalışmak zorundasın. Biz de butona basarak sana yardımcı olmak istiyoruz. Sen şimdiden şampiyonsun benim gözümde" dedi. Hadise'nin bu açıklamalarından sonra genç yarışmacı Soner, Hadise'nin takımında olmayı istedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ