Meteoroloji Uyardı!

Türkiye, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya'nın batısında kuvvetli olacak yeni bir yağışlı sistemin etkisine giriyor.

GÜNDEM 1.10.2013 23:56:00 0
 Meteoroloji Uyardı!
YAĞIŞLAR TRAKYA'DAN BAŞLAYACAK
Türkiye yeni bir yağışlı sistemin etkisine girerken, Trakya'dan başlayarak, zamanla Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında görülecek yağışlar, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya'nın batısında kuvvetli olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun yeni bir yağışlı sistemin etkisine girmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı, Marmara ve Ege'de 5 ila 8 derece azalacak, Orta ve Doğu Karadeniz'de 3 ila 6 artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
 
VATANDAŞLARIN DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLMALARI GEREKİYOR
Yağışların; Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, İzmir, Manisa ve Muğla ile akşam saatlerinde Antalya'nın batı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması tahmin edildiğine dikkat çeken Meteoroloji yetkilileri, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini belirtti.
 
Haber / Asim YAVUZ