Şimşek Televizyonda Üniversiteyi Tanıttı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, ulusal bir televizyon kanalında ‘Üniversite Tercihleri’ programına canlı yayın konuğu oldu.

GÜNDEM 1.10.2013 23:22:00 0
 Şimşek Televizyonda Üniversiteyi Tanıttı
ÜNİVERSİTEYİ TANITTI
Yayıncı Alper Aksoy'un hazırlayıp sunduğu 'Üniversite Tercihleri' isimli programa katılan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek,  ek kontenjanlar kapsamında tercih yapacak öğrenciler için Namık Kemal Üniversitesi’ndeki bölümleri tanıttı. Şimşek konuşmasında ayrıca üniversite, sanayi ve şehir imkanları, üniversite-sanayi işbirliği protokolleri, öğrencilere sunulan teorik ve uygulamalı staj ve iş imkanları, öğrencilerin Namık Kemal Üniversitesi’ni tercih nedenleri, barınma konusunda yaşanan son gelişmeler, kampus içindeki yeni yurt binaları, sosyal kültürel açıdan öğrenci toplulukları ve etkinlikleri hakkında da çeşitli bilgiler verdi.
 
DONANIMLI BİR KAMPUSTE EĞİTİM ALACAKLAR
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Öğrenci arkadaşlarımız hiç tereddüt yaşamadan Üniversitemizi tercih etmelidirler. Öğrencilerimiz kaliteli, barınma sorunu olmayan huzurlu bir şehirde, donanımlı bir kampuste eğitim alacaklardır” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan TEKER