Kamu Çalışanlarına İlkyardım Anlatıldı

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezinde 24-26 Eylül tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında ‘Genel İlkyardım Bilgisi Semineri’ düzenlendi.

GÜNDEM 1.10.2013 23:18:00 0
 Kamu Çalışanlarına İlkyardım Anlatıldı
AMACIMIZ İLKYARDIM UYGULAMALARINA AŞİNALIK SAĞLAMAK
Tekirdağ’da meydana gelmesi muhtemel afet olaylarına karşı sağlıklı tedbirler alınabilmesi amacıyla bu semineri düzenlediklerini söyleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, “Olağandışı durum, büyük kaza ve endüstriyel kaza gibi olayların en az can kaybı ile atlatılması, sakatlanma yaşanmaması, olay yerinde müdahale organizasyonunda hızlı ve doğru davranışların sergilenebilmesi için vatandaşların temel ilkyardım bilgilerine sahip olması önem arz etmektedir. Kamu çalışanlarımızın genel ilkyardım bilgilerine sahip olmaları ve İlkyardım uygulamalarına aşinalık sağlamaları amacıyla bu semineri düzenledik” dedi.
 
520 KİŞİ KATILDI
Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi tarafından düzenlenen Genel İlkyardım Bilgisi Seminerinin Tekirdağ merkez ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına duyurusunun yapıldığını kaydeden Akbulut, “Seminerimize 3 günde toplam 520 kamu çalışanı katılmıştır” dedi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ