Minikler İtfaiye Haftasını Kutladı

Kapaklı Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi öğrencileri, dün saat 10.00’da Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

GÜNDEM 1.10.2013 02:35:00 0
 Minikler İtfaiye Haftasını Kutladı
İTFAİYE BİNASINI GEZDİLER
İtfaiyecilik haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Kapaklı Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi öğrencileri, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen ve Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdürü Soydan Bakaç tarafından karşılandı. Kapaklı Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi Kelebekler Sınıfı ve Arılar Sınıfı’ndan toplam 34 öğrenci, Gündüz Bakım Evi Kurucusu Aynur Tuğran, Gündüz Bakım Evi Müdürü Burcu Süzer,  Sınıf Öğretmenleri Sema Eşiyok ve Seval Kara himayesinde itfaiye teşkilatını daha yakından tanıma fırsatı buldu.
 
TATBİKAT YAPILDI
İtfaiye Müdürü Soydan Bakaç eşliğinde İtfaiye Binası’nı gezen minik öğrenciler, nöbetçi itfaiye personelinin kaldığı yeri, müdür odasını, spor odasını ve diğer odaları gezdi. İtfaiye binasının gezilmesinin ardından öğrencilere bir itfaiye personelinin yangına müdahale süreci gerçekleştirilen tatbikat ile anlatıldı. Tatbikat sonunda bir itfaiye erinin yüksekten atlayışı ise minik kalpleri oldukça heyecanlandırdı. Gezi sonrası itfaiye teşkilatını çok daha yakından tanıyan öğrenciler, itfaiye personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ