Ordulular Sevgi Şöleni’nde Buluştu

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. Sevgi Şöleni Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

GÜNDEM 1.10.2013 02:07:00 0
 Ordulular Sevgi Şöleni’nde Buluştu
Birçok sanatçının sahne aldığı şölene ilgi büyük oldu. Dernek Başkanı Rahmi Uzun, Orduluların bir arada olması, tanışıp kaynaşması adına tertip edilen şölenin gelecek yıllarda da düzenleneceğini belirtti. Uzun, “Kaynaşmaya vesile olan bu gibi etkinliklere daha fazla önem vermeyi planladık. Trakya Bölgesi’nin her yerinden şölenimize katılan insanımızın hasret gidermesine vesile olduk” dedi.
 
GELENEKSEL HALE GELECEK
Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 1.’si düzenlenen Sevgi Şöleni Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Birçok sanatçının sahne aldığı şölen, önceki gün saat 13.00’da Dernek Başkanı Rahmi Uzun’un açılış konuşmasıyla başladı. Orduluları bir araya getirmek ve sevgi bağlarını pekiştirmek adına böyle bir etkinlik gerçekleştirmeyi uygun gördüklerini belirten Uzun, “Orduluların bir arada olması, tanışıp kaynaşması için tertip edilen şöleni aynı şekilde gelecek yıllarda da düzenleyeceğiz.  Kaynaşmaya vesile olan bu gibi etkinliklere daha fazla önem vermeyi planladık. Trakya Bölgesi’nin her yerinden insanımız gelerek hasret giderme imkânı buldu. Trakya’nın her tarafında Ordulu kardeşlerimiz yaşamaktadır. Günümüzün şartları nedeni ile bir araya gelmeye her zaman fırsat bulamayan hemşerilerimizin, hiç değilse bu gibi şölenler vasıtasıyla kaynaşmasına imkân oluşturmak için 1.’sini tertip ettiğimiz şölenimize katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
BEKLENEN KATILIM GERÇEKLEŞTİ
Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Sevgi Şöleni etkinliğine Dernek Başkanı Rahmi Uzun, Çerkezköy Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Habip Bilgin, Ak parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fazıl Aydın, Çerkezköy Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Ordulu katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir de çekiliş yapıldı. Şanslı numaralara isabet eden hediyeler birçok talihlinin yüzünü güldürdü.
 
CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER
Çerkezköy Ordulular Derneği 1. Sevgi Şöleni’nde ünlü sanatçılar Gaye Aksu, Sami Aksu, Şükran Soytürk, Leyla Barut, Yener Kaya ve Kadir Önal sahne aldı. Birbirinden güzel parçaların seslendirildiği gecede gönüllerince eğlenen Ordulular unutulmaz bir şölen yaşadı. Sanatçıların sahne almaları öncesinde Ordulular Derneği Başkanı Rahmi Uzun tarafından şölenin gerçekleşmesine katkı sağlayan sponsorlara plaket takdim edildi.
 
Haber / Asim YAVUZ