Gülben Ergen'den Müjde

Türkiye'de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 16. anaokulunu Büyükyoncalı’da açmaya hazırlanıyor.

GÜNDEM 1.10.2013 02:04:00 0
 Gülben Ergen
AÇILIŞ 5 EKİM’DE
Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale ve Kars'ta anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulun açılışını 5 Ekim 2013 Cumartesi günü Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın katılımıyla gerçekleştirecek. İnşaat yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, "Çocuklar Gülsün Diye - Zehra Musaoğlu Anaokulu" açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanacak.
 
YENİ OKULLAR AÇMAYA HAZIRLANIYOR
Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip okulun iç donanım malzemelerinin taşınmasına, Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete girmek üzere yeni okullar açmaya hazırlanıyor.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ