Geçmişim Geleceğimin Teminatıdır

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar köy muhtarları ile kahvaltıda buluştu. CHP çatısı altında aday adaylığı aşamasında, tatl?

GÜNDEM 1.10.2013 01:44:00 0
 Geçmişim Geleceğimin Teminatıdır
GEÇMİŞİM GELECEĞİMİN TEMİNATIDIR
Dün saat 10.30’da Gabralı Otel’de muhtarlarla bir araya gelen M. Zeki Gürcün, yerel siyasete dair açıklamalarda bulundu. Kahvaltı sonrasında konuşan Gürcün, Çerkezköy’ün gelişip büyümeye çok müsait bir yer olmasına rağmen, yerel hizmetlerin gerektiği ölçüde halka ulaşılmadığını belirtti. Gürcün, “Bu güne kadar Çerkezköy için elbette birçok hizmet yapılmıştır. Fakat yapılan hizmetlerin Çerkezköy’ün imkânlarıyla mukayese edildiğinde yeterli olmadıklarını söylememiz gerekir. Çerkezköy, yerel konularda yeterli hizmetleri aldığı taktirde modern bir kent olabilir. Siyasi tecrübem ve iş hayatım esnasında edindiğim bilgi ve deneyimlerim neticesinde Çerkezköy’ün çehresini değiştirecek hizmetlere imza atacağımı taahhüt ediyorum. Geçmişte yaptığım hizmetler, gelecekte neler yapabileceğimin teminatıdır” diye konuştu.
MUHTARLAR TOPLUMUN SİNİR UÇLARIDIR
Muhtarlar onuruna verdiği kahvaltıda, muhtarların mahalli yönetimlerde halkla devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü söyleyen M. Zeki Gürcün, “Toplumun sinir uçları olan muhtarlarımıza bu nedenle büyük görevler düşüyor” dedi. Muhtarlar da kendilerini kahvaltıda ağırlayan M. Zeki Gürcün’e teşekkür ederek, seçimler için başarılar diledi. 
 
Haber / Kübra AŞIK