TMS 120 Üyesini Ankara’ya Gönderdi

Birleşik Metal-İş Sendikası ile Türk Metal Sendikası’nın uğruna birbirine girdiği Dinex fabrikası işçileri Türk Metal Sendikası’na katıldı. Dinex işçileri TMS Çerkezköy Şubesi tarafÄ

GÜNDEM 29.09.2013 21:31:00 0
 TMS 120 Üyesini Ankara’ya Gönderdi
180 ÜYE 2. GRUP’TA YER ALIYOR
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin teşkilatlandığı ve Dinex egzoz işlerinde çalışan üyelerin Büyük Anadolu Termal Otel’e eğitim için gönderildiğini söyleyen Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “300 üyemizin bulunduğu Dinex işyerinde 120 üyemiz birinci grupta eğitim için gittiler. 180 üyemiz ise ikinci grupta üyelerimizin belirleyeceği bir tarihte eğitime gidecekler” ifadelerini kullandı.
 
EĞİTİM PROGRAMLARINA KATILACAKLAR
Türk Metal Sendikası üyelerinin hafta sonunu iyi değerlendirmelerini ve eğitim programlarına katılmalarını amaçladıklarını söyleyen Koçak, “Üyelerimiz oteldeki sosyal aktivitelerden faydalanabilecek. Genel Merkez yöneticilerimiz de Ankara Büyük Termal Otel’de eğitim sürecinde üyelerimizin yanında olacak. Eğitim programı sonrasında genel merkezimize ve Anıtkabir’e uğrayacak olan üyelerimiz sendikamızı daha da yakından tanıma fırsatı bulacaklar” dedi.
 
Haber / Kübra AŞIK