Yol Yaptık, Yol Açtık, Yol Gösterdik

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki temaslarının ardından Edirne Uzunköprü ve Havsa’da incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 29.09.2013 21:14:00 0
Yol Yaptık, Yol Açtık, Yol Gösterdik
ÜÇ KELİME
Edirne’de Ak Parti Edirne İl Başkanlığı'nın Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlediği 'Edirne İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bizim medeniyetimiz, bir yere vali tayin ederken, tayin ettiği vali adayına diyor ki, gittiğin yere 3 şey götüreceksin. Orada yol yapacaksın, yol açacaksın ve yol göstereceksin. 3 kelime. Biz 11 yıldır bu ülkede 75 milyon ülke insanımızla beraber, yol yaptık, yol açtık, yol gösterdik" dedi.
 
PATATES KAFALILAR
Bölünmüş yol, otoban, tünel, tüp geçitler yaptıklarını anlatan Müezzinoğlu, "Bolu Dağı tünelini patates deposu yapmayı düşünen patates kafalılara ne yapabileceğimizi biz gösterdik. Geçenlerde başbakanımız söyledi, 'Tüp geçit yapılıyor Marmaraya. Allah'tan bu geziciler suyun altında olduğu için göremiyorlar, o nedenle de orayı yıkıp, yakıp protesto yapamıyorlar' dedi. Onların gözünün içine baka baka, onlara göstere göstere bu milletin neler yapabileceğini milletle birlikte çok daha göstereceğiz" dedi.
 
T.C. FİTNESİ SOKMAYIN
Sağlık alanına da değinen Müezzinoğlu, eskiden yılda ortalama 150 Türk vatandaşı yurt dışına tedaviye giderken şimdi yurt dışından 480 bin kişinin tedavi için Türkiye'ye geldiğini söyledi. Müezzinoğlu, "Yol açmak bu, yolu tersine çevirmek bu. Ey T.C.'ciler, bu millete T.C. fitnesi sokanlar, soruyorum. Ambulans uçağı Londra'ya gitti ve milli atletimizi yoğun bakımdan aldı ve getirdi tedavisini burada yaptık. T.C. markası ambulans uçağı, uçak olarak Londra havaalanına indi ve kendi evladını alıp Türkiye'ye getirdi. Ey Atatürkçüler, ey Cumhuriyetçiler! Atatürk'ün gölgesine yan gelip de yatarak muasır medeniyet seviyesinin üzerine asla varamazsınız" diye konuştu. Bakan Müezzinoğlu, partililerden seçimler için sokaklara dökülüp her kapıyı çalmalarını ve herkesle konuşmalarını istedi.
 
Haber / Gökhan TEKER