Araplar Türk Modasına El Attı

Birçok dizi filmi satın alıp ülkelerinde yayınlayan ve o ülkeler de Türk oyunculara yoğun ilgi gösteren Araplar şimdide Türk modasına yoğun ilgi gösteriyor.

GÜNDEM 29.09.2013 20:43:00 0
 Araplar Türk Modasına El Attı
DEFİLELER İSTANBUL’DA
Ortadoğu’nun en büyük moda tasarım firmalarının Türkiye'ye ve İstanbul'a yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen 13 yıldır profesyonel mankenlik yapan Mr. Modellerden koreograf Asil Çağıl, ''Ortadoğu’nun en büyük tasarımcıları  Türk dizilerinde gördükleri mekanları setleri kullanarak İstanbul’da ürünlerini tanıtmak için bizlerle görüşüyor. Ürün tanıtımı yapmak için en çok talep Muhteşem Yüzyıl seti için geliyor'' dedi.
 
İSTANBUL'A BİZDEN DAHA MERAKLILAR
Türkiye’nin en önemli markaları ile çalışmalar yapan Asil Çağıl Ortadoğu’dan yoğun ilgi olmasına şaşırdığını da belirterek, ''Birçok yabancı tasarımcı firma Ortadoğu’da yayınlanan Türk dizilerinin ve Türk oyuncularının defilelerinde, tanıtımlarında yer alması için bizlerden talepte bulunuyor. Yakında Ortadoğu'nun büyük  bir iki firmasını İstanbul'a davet edeceğiz ve talep ettikleri dizi setlerini dolaştıracağız” diye konuştu.
 
Haber / Menşure KARDEŞ