CHP’li Tekin'den Cavit Çağlayan'a Nezaket Ziyareti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırklareli'ne gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ile bir araya geldi.

GÜNDEM 29.09.2013 20:37:00 0
 CHP’li Tekin
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
26 Eylül 2013 saat 13.00'da Belediye binası önünde CHP Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i elinde çiçekler ile karşılayan Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, değerli bir misafiri ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi. Belediye Başkanlık Makamında Gürsel Tekin ile sohbet eden Başkan Çağlayan, Kırklareli'de eğitim, sanat, kültürel ve sportif alanlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca Gürsel Tekin'e Kırklareli'ne özgü olan hardaliye ikram edildi.
 
KIRKLARELİ'NDE OLMAKTAN MUTLUYUM
Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kırklareli'nde olmaktan ve gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun olduğunu söyledi. Ziyarete, Trakya Milletvekilleri, Belde Belediye Başkanları, İl Başkanları ve İlçe Başkanları katıldı. CHP Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin çalışmalarına devam etmek üzere Belediye Başkanlık Makamından iyi dilek ve temennilerin ardından ayrıldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ