İndiği Midibüsün Altında Kaldı

Tekirdağ'da indiği midibüsün önünden yolun karşısına geçmek isteyen 70 yaşındaki Mine Yurtseverler, midibüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

GÜNDEM 29.09.2013 19:53:00 0
 İndiği Midibüsün Altında Kaldı
SÜRÜCÜ YURTSEVERLER’İ FARK EDEMEDİ
Kaza, dün akşam Altınova Mahallesi'nde meydana geldi. Şehir merkezinden Altınova Mahallesi'ndeki evine gitmek için Remzi Çelen yönetimindeki 59 KL 746 plakalı Tekirdağ Belediyesi Özel Halk Otobüsü'ne binen Mine Yurtseverler, evinin bulunduğu sokaktaki durakta midibüsün ön kapısından indi ve önünden yolun karşısına geçmek istedi. Sürücü Remzi Çelen ise yolcular indiği için hareket edince midibüsün önünden geçmek isteyen Yurtseverler'i fark etmeyerek ezdi ve yaklaşık 20 metre ilerledi.
 
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
 Durumu fark eden sürücü hemen durdu ve yolcular sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler Yurtseverler'in öldüğünü belirledi. Kazayı duyup olay yerine gelen yaşlı kadının yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Mine Yurtseverler'in cesedi, savcı ve polisin yaptığı incelemelerin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü Remzi Çelen ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Haber / Gökhan TEKER