Mandalı Öğrencileri Sevindirdi

Kapaklı Belediyesi tarafından 92 öğrenciye giyecek ve kırtasiye yardımı yapıldı. Belediye Meclis Salonunda dağıtımı yapılan malzeme yardımı sonrasında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfa

GÜNDEM 27.09.2013 23:08:00 0
 Mandalı Öğrencileri Sevindirdi
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ihtiyaç sahibi 92 öğrenciye kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.
 
ASLİ GÖREVİMİZ DEĞİL
Durumu iyi olmayan öğrencilere yardımda bulunan Kapaklı Belediyesi, öğrencilere kırtasiye, mont, ayakkabı ve eşofmandan oluşan eğitim paketleri dağıttı. Dün saat 14.00’da Belediye Meclis Salonu’nda dağıtımı yapılan yardımlar sonrasında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Türkiye’de 17 milyon öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğünü belirterek, “Kapaklı’da okumak için evinden çıkan birçok öğrencimiz maddi imkânsızlıklar içerisinde okula gitmek zorunda kalmaktadır. Bizim asli görevimiz öğrencilere yardım olmamakla birlikte, elimizden geleni yaparak öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
 
SORUMLULUKTAN KURTULDUĞUNUZU ZANNETMEYİN
Belediye Başkanı  Mandalı, “Çocuğunun okul ihtiyaçlarını gideremeyen ailelerimiz, okul aile birlikleri ve durumu iyi olan aileler tarafından korunmalıdırlar. Biz Belediye olarak talep olduğu taktirde bu konuyu görüşerek durumu iyi olmayan ailelere yardım elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Sizden çocuklarınıza sahip çıkmanız istiyorum. Okula gidiyorlar diye sorumluluktan kurtulduğunuz zannetmeyin. Onlara verilen ödev ve dersler aynı zamanda size verilmişçesine çocuklarınızla yakından ilgilenmek zorundasınız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Asim YAVUZ