Mandalı, “Araç Filomuz Daha da Güçlendi”

Kapaklı Belediyesi Devlet Malzeme Ofisi’nden aldığı 2013 Model Ford Kargo araç üzerine 13 bin Litre kapasiteli Su Tankı ile araç filosunu daha da güçlendirdi.

GÜNDEM 27.09.2013 23:02:00 0
 Mandalı, “Araç Filomuz Daha da Güçlendi”
13 BİN LİTRE KAPASİTELİ
2013 model Ford Kargo araç üzerine 13 bin Litre kapasiteli paslanmaz saçtan imal edilip montajı yaptırılan su tankerinin Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü’nden alınarak Kapaklı Belediyesi araç filosuna kazandırıldığını söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Su tankımızın üzerinde 10 bar basınca kadar çalışabilecek kendinden otomatik su pompası bulunmaktadır. Yine tankımızın üzerinde sağ ve sol yandan ikişer adet olmak üzere 2,5  ve 2 adet 2 parmak olmak üzere toplam 4 adet su çıkışı bulunmaktadır. Bu sayede olası yangınlarda 2 adet itfaiye aracımıza aynı anda su takviyesi yapabileceğiz. Tankımızın üzerinde jetleme sistemi olup ve 360 derece dönebilen hareketli 30 metre mesafeye kadar su basabilen monitör bulunmaktadır” diye konuştu.
 
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Aracın üzerinde sağ ve sol şoför mahallinden ayrı ayrı kumanda edilebilen basınçlı yol sulama sistemi bulunduğunu kaydeden Başkan Mandalı, “Aracın arka kısmında 1 parmak 30 metre uzunluğunda ucunda jetleme ve sisleme özelliğine sahip mekanik sarmalı acil müdahale çıkrığı bulunuyor. Su tankerimiz ilçemizin hizmetine girmiştir. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ