Kapaklı PTT Müdürlüğü Hizmete Başladı

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Pınar Caddesi’nde bulunan PTT Şubesi, 23 Eylül itibariyle müdürlük olarak hizmet vermeye başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, ilerl

GÜNDEM 27.09.2013 22:58:00 0
 Kapaklı PTT Müdürlüğü Hizmete Başladı
MÜDÜR ATAMASI BEKLENİYOR
PTT Kapaklı Şube Müdürlüğü’nün ilk etapta iki personel ile hizmet verdiğini belirten Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, “Bir süre önce hizmete giren Cumhuriyet Mahallesi Pınar Caddesi’ndeki PTT şubemiz Kapaklı’nın ilçe olması ile birlikte müdürlük oldu. Şuan itibariyle iki personel ve yedi tane dağıtıcı ile hizmet veriliyor. Şube müdürlüğü 9 Eylül’de tadilata girdi ve 23 Ekim’de de çalışmalara başladı. Konuyla ilgili Başmüdürlük ile yazışmalar yapıldı. İlerleyen günlerde geçici bir müdür ataması da ve personel gelmesi de bekleniyor” açıklamalarında bulundu.
 
 
 
ÇERKEZKÖY’E GİTMEYE GEREK KALMAYACAK
Kapaklı halkının daha önce elektrik, telefon, havale, kargo, APS kabul işlemleri gibi işlemler nedeniyle Çerkezköy’e gelmek zorunda kaldığını anımsatan Ali Arslan, “Kapaklılılar, merkez şubemizde yaptıkları elektrik, telefon, havale, kargo, APS kabul işlemleri, mektup, posta hizmeti, emekli ve SSK maaşları, Sosyal Güvenlik ve İşkur ödemelerinin de aralarında bulunduğu 117 işlemi yeni müdürlük binasında rahatlıkla yapabilecekler. Kapaklı’da oturan vatandaşlarımız artık Çerkezköy merkezdeki şubeye gelmeden işlemlerini yeni şubemizde yürütebilecek” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ