TGF Heyeti Tekirdağ’da Ziyaretlerde Bulundu

Türkiye Gazeteciler Federasyonu organizesinde; 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 42. Başkanlar Konseyi toplantısı nedeni ile Tekirdağ’a gelen, Türkiye Gazet

GÜNDEM 27.09.2013 22:32:00 0
 TGF Heyeti Tekirdağ’da Ziyaretlerde Bulundu
TOPLANTININ VERİMLİ OLMASINI DİLEDİ
Organizasyona ev sahipliği yapacak olan Trakya Gazeteciler Birliği Dernek Başkanı Naci Akyazı ile dernek üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Vali Yerlikaya; Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca’ya, 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 42. Başkanlar Konseyi toplantısının, verimli olması dileği ile basın camiası için hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
 
 
 
TEKİRDAĞ BELEDİYESİ’NE GEÇTİLER
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yetkilileri, Valilik ziyaretinin ardından Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile görüştü. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Dalgıç, “Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun etkinliğine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. Toplantıda yine hep birlikte olacağız ve görüş alışverişinde bulunacağız. Ben ziyaretten dolayı Federasyon yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Heyet ziyaretlerin ardından akşam saat 20.00’da Ramada Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte Tekirdağ Gazeteciler Birliği Derneği Yönetim Kurulu’na ve Gazeteciler Nazif Karaçam ile Hayrettin Nalbantoğlu’na federasyonun plaketi takdim edildi. 
 
Haber / Kübra AŞIK