Kırklareli’nde Korkunç Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kırklareli'nde yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 10 metreye kadar düşmesi sonucu biçerdöver, karşı yönden gelen kamyoneti biçti. Kazada kamyonetin üst kısmı parçalanırken araçta bulunan 4 kiş

GÜNDEM 27.09.2013 22:17:00 0
 Kırklareli’nde Korkunç Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı
KAMYONET BİÇERDÖVERLE ÇARPIŞTI
Kaza sabah saatlerinde Değirmencik ile Kavakdere Köyü arasındaki karayolunda meydana geldi. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü yolda Hasan Özlek'in kullandığı 39 EK 544 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen ve henüz sürücüsü öğrenilemeyen 39 01 12423 plakalı biçerdöver ile çarpıştı. Kazada, biçerdöverin ön demir makasları kamyonetin üst tarafını parçalarken, sürücü Hasan Özlek (41), Gökhan Öz (33), Mümin Ersin (48) ve Mehmet Aydın Munduz (47) araç içerisinde sıkıştı.
 
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen jandarma, 112 ekipleri ve itfaiye ekipleri uzun süre yaralıları araçtan çıkarmaya çalıştı. Kurtarma çalışması sırasında yaralılardan Gökhan Öz hayatını kaybederken, araçtan çıkarılan diğer yaralılar ambulanslarla Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonette bulunan 45 yaşındaki Birol Sert ile isimleri henüz öğrenilemeyen biçerdöver sürücüsü ve arkadaşı ise kazayı yara almadan atlattı. Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.
 
Haber / Kübra AŞIK