Köyleri Daha İyi Tanımak İstiyorum

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, köyleri daha iyi tanımak ve köylünün sorunlarını dinlemek amacıyla beş köy ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM 26.09.2013 22:23:00 0
Köyleri Daha İyi Tanımak İstiyorum
YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE GÖRMEK İSTEDİK
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek, Ercan Çorbacı, Zeki Gürcün ve Sami İkizler, İlçe Özel İdare Müdürü Okay Vural ve İlçe Mal Müdürü İlhami Taşkın ile birlikte Pınarça, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karlıköy ve Uzunhacı köylerini ziyaret etti. Köyleri yakında tanımak istediğini belirten Kaymakam Kubilay, “Yapılan hizmetleri yerinde görmek ve sorunları dinlemek amacıyla köylerimize ziyaretlerde bulunduk” dedi.
 
 
 
 
 
KÖY ZİYARET DEFTERLERİNİ İMZALADI
Pınarca Köyü ile başlayan ziyaretler sırasıyla Karlıköy, Uzunhacı Köyü, Bahçeağıl Köyü ve Yanıkağıl Köyü’nü ziyaret eden Kaymakam Kubilay, köy Muhtarları ve köylülerle bir süre sohbet edip köyün sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerin ardından Köy Ziyaret Defterlerini imzalayan Kubilay, “Köylerimizin kalkınmasında emeği geçen İlçemiz İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Özel İdare Müdürü, İlçe Mal Müdürü ve Köy muhtarlarına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber / Kübra AŞIK