Sivri’den Emniyete ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

İstasyon Mahallesi’ndeki yeni binasına taşınan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak dün saat 14.30??

GÜNDEM 26.09.2013 22:20:00 0
Sivri’den Emniyete ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
TÜM EMNİYET TEŞKİLATINA HAYIRLI OLSUN
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi tarafından İstasyon Mahallesi’nde yaptırılan ve geçtiğimiz günlerde hizmete giren yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının başta Çerkezköy halkı olmak üzere tüm emniyet teşkilatına hayırlı olmasını dileyen Ensar Sivri, “Umarım, Çerkezköy halkı için yeni binanızda en iyi şekilde hizmet verme imkânına sahip olursunuz” dedi.
 
ESKİ BİNA KARAKOL OLARAK KULLANILACAK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının asansöründeki sıkıntı dışında herhangi bir eksikliğinin olmadığını ifade etti. Asansör eksikliğinin de en kısa sürede giderileceğini belirten Murat Kocabıçak, “En geç bir ay içinde aktif olarak bu binada hizmet vereceğiz” dedi. Kocabıçak, eski binanın ise karakol olarak kullanılacağını kaydetti. Kızılpınar ve Veliköy beldelerinin de ilçeye bağlanması ile birlikte jandarmadan, emniyet müdürlüğüne geçiş süresinin de görüşüldüğü ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Haber / Asım YAVUZ