Minikler İçin Her Şey Düşünüldü

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Afacan Çocuk Yuvası ve Çocuk Kulübü yetkilileri tarafından ‘Öfke Kontrolü’ konulu eğitim toplantısı düzenlendi.

GÜNDEM 26.09.2013 21:59:00 0
 Minikler İçin Her Şey Düşünüldü
BİRBİRİMİZİ TANIMA İMKÂNI BULUYORUZ
Afacan Çocuk Yuvası ve Çocuk Kulübü’nde eğitim gören çocukların velilerine yönelik düzenlenen eğitim toplantısında çocukların eğitimine verilen önem masaya yatırıldı. Toplantının ilk bölümünde konuşan Afacan Çocuk Yuvası işletmecisi ve Sorumlu Müdürü Güniz Güven, yuvada eğitim gören çocuklara evlerini ve çocuk bahçesini aratmayacak şekilde imkânlar sunduklarını belirtti. Güven, “Velilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birbirimizi tanıma imkânı bulduğumuz bu toplantı, aynı zamanda çocuklarımıza yuva, öğretmen ve aile üçgeni arasında hayatın ilk basamaklarında yürüyebilme güvenini sunmaktadır” dedi.
 
ÖFKE KONTROLÜ ANLATILDI
Afacan Çocuk Yuvası’nda bu güne kadar yapılmış olan modern eğitime dair bilgilerin verildiği toplantı, daha sonra Psikolog Aynur Düzgünel tarafından hem velileri hem de öğretmenleri ilgilendiren ‘Öfke Kontrolü’ konulu seminerle devam etti. Afacan Çocuk Yuvası Müdürü Güven, bundan sonraki süreçte bu gibi etkinliklerin devam edeceğini söyledi.
 
Haber / Asım YAVUZ