Dalgıç, Romanların Sıkıntılarını Dinledi

Tekirdağ'da faaliyet gösteren Roman Dernekleri temsilcileri ile yemekte bir araya gelen Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, derneklerin sıkıntıları birinci ağızdan dinledi.

GÜNDEM 26.09.2013 21:02:00 0
 Dalgıç, Romanların Sıkıntılarını Dinledi
TÜM İNSANLARIMIZA AYNI MESAFEDEYİZ
Roman Dernekleri’nin sıkıntılarını dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm önerileri konusunda fikir geliştirmek amacıyla dernek temsilcileri ile yemekte buluşan Belediye Başkanı Âdem Dalgıç, “Tekirdağ'da yaşayan tüm insanlarımıza aynı mesafedeyiz. Biz hiçbir zaman insanlarımız arasında ayrım yapmadık. Çalışmalarımızda da her zaman insan odaklı bir perspektif sunduk” dedi. Proje ve çalışmalarda her zaman insan odaklı olduklarını söyleyen Başkan Dalgıç, “Bu çerçevede Roman derneklerimizin temsilcilerini dinledik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Son derece faydalı bir buluşma oldu. Bu tür toplantıları ilerleyen zamanlarda da tekrarlayacağız” dedi.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman roman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Âdem Dalgıç, toplantının son derece yararlı olduğunu belirtti. Başkan Dalgıç ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirten Roman Derneklerinin temsilcileri ise böyle bir toplantı düzenlediğinden dolayı Başkan Dalgıç'a ve yönetimine teşekkür etti. Toplantıya Belediye Meclis Üyeleri Ali Kılıç ve Levent Gündoğdu da katıldı. 
 
Haber / Emine LALE