2013 Teknik Destek Programı Sonuçları Onaylandı

Trakya Kalkınma Ajansı’nın Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı dün saat 11.00’da TKA Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 26.09.2013 20:08:00 0
2013 Teknik Destek Programı Sonuçları Onaylandı
TOPLANTIYA DURUER BAŞKANLIK ETTİ
 
Edirne Valisi ve TRAKYAKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Duruer’in başkanlık ettiği toplantıya Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Uybaş, Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, TRAKYAKA Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün ve Ajans personeli katıldı. 
 
PROJE TEKLİF ÇAĞRISI BAŞVURU REHBERLERİ ONAYLANDI
Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından 2013 Yılı Teknik Destek 1. Dönem sonuçları, Yönetim Kurulu’na sunuldu. Sonuçların kurulca kabul edilmesinin akabinde 2014 yılında uygulanacak Proje Teklif Çağrısı başvuru rehberleri görüşülerek onaylandı. 2013 Yılı Çalışma Programı ve Bütçesi’nin revize edilmesinden sonra toplantı dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Haber / Gülay Yiğit SEZEN