Ziraat Bankası 1586’ıncı şubesini Kapaklı’ya açtı

Son zamanlarda A. Ş. olarak halka açılan ve ismindeki Türkiye Cumhuriyeti kısaltması T. C. İbaresini kaldırarak büyük tepki toplayan Ziraat Bankası, ülke genelindeki 1586’ncı şubesini Büyükşehir yasas

GÜNDEM 25.09.2013 22:08:00 0
Ziraat Bankası 1586’ıncı şubesini Kapaklı’ya açtı
KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER
Dün saat 15.00’de gerçekleştirilen açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, SGK Çerkezköy Şube Müdürü Yücel İnce, Ziraat Bankası Edirne Bölge yöneticisi Ömer Vanlı, Ziraat Bankası Kapaklı Şubesi Müdürü Kemal Öztürk, Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Erol Dede, şube çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı. Ziraat Bankası’nın Kapaklı Şubesi’nin açılış kurdelesini ise Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı birlikte kesti. Açılışın ardından davetlilere Kapaklı Şubesi Müdürü Kemal Öztürk’ün odasında ikramda bulunuldu.
 
BANKALAR İLÇEMİZE GELMEYE BAŞLADI
Ziraat Bankası’nın Kapaklı’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Finans sektörü olarak bankalarımız yavaş yavaş ilçemize gelmeye başladılar. Sizler finans sektörü olarak, kamu kurum ve kuruluşları arasında olmazsa olmazlar içindesiniz. Çiftçilerimiz başta olmak üzere kamu kurumlarına öncülük ettiniz, etmeye de devam edeceksiniz. Yerel yönetim olarak sizleri destekliyoruz. 2004’te göreve geldiğimiz de 30 bin nüfusumuz vardı. Şimdi ise nüfusumuz 85 bine tekabül ediyor. Nüfus artışı ile birlikte yeni ilçe olan Kapaklımızın banka ihtiyacı da ortaya çıkıyor” diye konuştu.
 
POTANSİYELİN YÜKSEK OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ
Ziraat Bankası yetkililerine görevlerinde başarılar dileyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “ Hizmeti halka yakınlık yolunda ifa ettiniz. Ziraat Bankası şubesinin yeni ilçemizde açılması Kapaklı’nın potansiyelinin yüksek olduğunun göstergesidir. Şimdiye kadar Ziraat Bankası hep vardı. Kaymakam olarak Ziraat Bankası şubesinin ilçemizde açılması da bana nasip oldu. Meslek hayatımda özel bir anı olacaktır. Yeni şubenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
 
 
 
1586’NCI ŞUBEMİZ
Ziraat Bankası’nın Türkiye genelinde 1586’ıncı şubesini Kapaklı’ya açtığını ifade eden Ziraat Bankası Edirne Bölge yöneticisi Ömer Vanlı, “Yeni açılan şubemiz başta Trakya olmak üzere Kapaklı’da ikamet eden bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bankacılık sektöründe daha iyi hizmet edebilmek için büyümeye devam ediyoruz. Müşterilerimiz sadece havale işlemleri değil, aynı zamanda ticari işlemler, kredi temini gibi her türlü bankacılık hizmetini şubelerimizde bulabilirler” dedi.
 
Haber / Asım YAVUZ