İpi CHP Göğüsleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar, dün saat 13.30’da İlçe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 24.09.2013 22:01:00 0
İpi CHP Göğüsleyecek
CHP’DE ÇOK GÜZEL BİR HAVA VAR
Birlik beraberlik, tüm adayların birbirine destek olması ve değişimle birlikte 2014 yerel seçimlerinde zaferin Cumhuriyet Halk Partisi’nin olacağını ifade eden CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar, “Hazırlayacağımız büyük projelerle, birlik beraberliğimizle ve aday adaylarının samimiyeti ile seçimleri biz kazanacağız. İpi biz göğüsleyeceğiz. CHP’de şuanda çok güzel bir hava var. Aday adayları arasındaki birlik beraberliği vatandaşlar da fark etti ve benimsedi. Hatta yaptığım ziyaretlerde görüştüğüm vatandaşlar, siyasi partilerin kendi aralarında da bu birlik beraberliği sağlaması gerektiğini söylüyor” dedi.
 
YAKINDA DİĞER SİYASİ PARTİLER DE SAHAYA İNECEK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ise “Şuanda sahada yalnızca CHP var. Seçmen şuanda yalnızca sizin seçim politikalarınızı dinliyor. Yakında diğer siyasi partiler de sahaya inecek. O zaman seçim süreci daha heyecanlı bir hal alacak. Sizin anlattığınız projelerle diğer siyasi partilerin projeleri harman olacak. Sonuçta inşallah Çerkezköy kazanacak” dedi. Bozdağ, ilçede ilk yapılması gereken projelerin başında üniversite kampusu ve sanayi sitesi projelerinin geldiğini söyledi.
 
ARALIK’TAN ÖNCE AÇIKLANMAZ
CHP’nin seçim çalışmalarına erken başladığını belirten Subaykan Pandar, “Biz yalnızca seçim sürecinde değil her zaman sahada olacağız” dedi. Pandar, CHP’nin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nı ne zaman belirleyeceği sorusuna ise “Aralık ayından önce açıklanacağını düşünmüyorum. Benim için bu sürecin uzaması bir avantajdır. Böylece bu süreçte daha çok insana ulaşıp, kendimi daha iyi anlatma imkanım olacak” diye cevap verdi. Ziyarette projelerinden de bahseden Pandar, “Daha çok ilçemizdeki kadınların ve gençlerin güzel vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanları oluşturmayı amaçlıyorum” dedi.
 
MECLİS ÜYELİĞİNE SICAK BAKMIYORUM
Kendisi olmasa dahi bu dönem Çerkezköy Belediye Başkanı’nın CHP’den çıkacağına olan inancının tam olduğunu söyleyen Subaykan Pandar, “Eğer seçilemezsem, partimizden başkan seçilecek olan arkadaşa elimden geldiğince yardımcı olacağım” dedi. Bazı CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarının seçimleri kazanmaları halinde kendisini yanlarında Başkan Yardımcısı ya da meclis üyesi olarak görmek istediğini kaydeden Pandar, “Bu benim için onur vericidir. İki görev de ziyadesiyle önemli görevlerdir. Fakat Başkan seçilmezsem, meclis üyeliği ya da Başkan yardımcılığına sıcak bakmıyorum” dedi.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ